aA
Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai sulaikė 26-erių metų Kauno rajono gyventoją Bigitą Butvilienę, kuri įtariama sukčiavimo būdu iš piliečių pasisavindavusi pinigus.
Moteris apgaudinėdavo jaunus tėvus
© Kauno VPK

B. Butvilienė interneto skelbimų tinklapyje www.skelbiu.lt skelbdavosi, kad už 250 litų parduoda „Peg perego“ vaikišką automobilinę kėdutę, nurodydama Kulautuvos miestą. Susidomėjusiems skelbimu žmonėms iš kitų miestų ji nurodydavo savo banko sąskaitą ir liepdavo pervesti 200 Lt avansą už kėdutę. Kėdutę ji žadėdavo įdėti į tarpmiestinį autobusą ar perduoti per siuntų tarnybą. Kai žmonės į jos sąskaitą pervesdavo pinigus, moteris kėdutės neperduodavo, o pinigų negrąžindavo, praneša Kauno apskrities policija.

Pareigūnai mano, kad nuo šios moters nukentėjo ne vienas asmuo, todėl prašo juos atsiliepti ir paskambinti į Kauno policiją tel. 8-37 303 411 arba 02 (visą parą).

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.