aA
Nene Anegasaki yra sąmojinga gražuolė didelėmis akimis. Su seksualiais sijonėliais ji atrodo labai žaviai, ji niekada nesiginčija ir visuomet, vos tik pamojus pirštu, yra šalia vieno Tokijuje gyvenančio vyro pašonės. Būtent todėl 27 metų vyras nusprendė ją vesti. Vienintelė problema yra ta, kad ji yra kompiuterinio „Nintendo DS“ žaidimo „Love Plus“ herojė, praneša CNN.
Tokijuje vyras vedė kompiuterinio žaidimo heroję
© Corbis/Scanpix

Vis dėlto, tai nesustabdė jaunikio, kuris prisistatė kaip Sal 9000, kuris per tiesiogiai internete vykusią vedybų ceremoniją vedė kompiuterinio žaidimo heroję. Paklaustas, ar Nene yra jo svajonių moteris, Sal atsakė: „Taip. Mums kalbantis ir keliaujant į įvairias vietas, jos charakteris keičiasi pagal mano skonį“.

Japonijos interneto bendruomenės nariai ne kartą buvo santykių ir vedybų su pseudoportretais liudininkais, nors paprastai tai neperžengdavo virtualaus pasaulio ribų. Praėjusį mėnesį Sal nusprendė tapti pirmuoju žmogumi, susituokusiu su pseudoportretu. Pasipuošęs baltu smokingu, tiesiogiai internete transliuojamos sutuoktuvių ceremonijos metu kelių savo draugų ir interneto vartotojų akivaizdoje Sal vedė Nene.

Vedybos, kurios neturi teisinės galios, buvo Sal pasirinktas būdas parodyti savo ištikimybę savo pseudoportretinei merginai.

„Aš mylių šį personažą, ne prietaisą, - teigė Sal, kai jo paklausė, ar jis gali mylėti elektroninį prietaisą. – Aš 100 proc. suprantu, kad tai yra žaidimas. Aš labai gerai suprantu, kad negaliu jos fiziškai ar pagal įstatymą vesti“.

Piršlybos prasidėjo rugsėjo mėn., kai jis pradėjo žaisti žaidimą, kuriame žaidimo metu žaidėjai užmezga artimesnius santykius. Sal pradėjo nešiotis Nene po Tokijo gatves, vežiotis ją į „Disneyland“ pramogų parką, kurortą Guame.

Sal teigia, kad Nene yra geriau nei gyva mergina. „Ji nesupyksta, jei aš vėluoju jai atsakyti. Na, supyksta, bet ji greitai man atleidžia“, - teigė vyras.

Paklaustas, ar jis turi priklausomybę šiam žaidimui, Sal atsakė: „Jei priklausomybė yra žaidimas kiekvieną mielą dieną, tuomet jūs galite mane vadinti turinčiu priklausomybę“. Be to, Sal pridūrė, kad turėdamas Nene, jis nejaučia poreikio susirasti tikrą merginą.

Apie priklausomybę nuo interneto ir žaidimų rašantis Hiroshi Ashizaki nemano, kad Sal yra išskirtinis atvejis. Pasak jo, tai, kad Sal gali bendrauti su žmonėmis pakankamai gerai, kad duotų interviu CNN, ir transliuoti internetinės kameros pagalbą pusiau rimtą vedybų ceremoniją, rodo, kad jam yra viskas gerai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.