aA
Sulaikyti 22 asmenys, kurie įtariami vasarą pasikėsinę nužudyti kauniečius sutuoktinius E.Ž. ir L.Ž. Poros automobilis buvo apšaudytas. Kauno apygardos prokuratūra praneša, kad sulaikytieji siejami su Marijampolės nusikalstama grupuote „Londonas“.
Sulaikyti 22 asmenys, siejami su Marijampolės „Londono“ grupuote
© DELFI (D.Sinkevičiaus nuotr.)

Sulaikymą atliko Kauno apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyriaus prokurorai, tęsdami šių metų vasarą pradėtą ikiteisminį tyrimą baudžiamojoje byloje dėl pasikėsinimo nužudyti kauniečius.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, šių metų liepą vyriškiai iš nenustatytų šaunamųjų ginklų apšaudė Garliavoje važiavusių sutuoktinių automobilį. Tiriant šią bylą, buvo atlikta per 30 kratų Marijampolės rajone.

Prokurorų teigimu, be pasikėsinimo nužudyti du asmenis, tiriami ir kiti šios grupuotės padaryti nusikaltimai.

Tiriant šią sudėtingą ir didelės apimties bylą, baudžiamojoje byloje sudaryta operatyvinė Kauno ir Marijampolės apskrities Vyriausiųjų policijos komisariatų pareigūnų grupė.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.