aA
Nuo gruodžio pradžios Visagino mieste buvo padidėjęs vagysčių, kai iš pagyvenusių moterų buvo atimami rankinukai su juose buvusiais daiktais, skaičius. Policija sulaikė įtariamąjį - anksčiau teistą nakvynės namų gyventoją.
Sulaikytas Visagino moterų rankinių vagis
© Corbis/Scanpix

Utenos apskrities vyriausias policijos komisariatas praneša, kad Visagino policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai turėdami informacijos, kad šiuos nusikaltimus daro anksčiau teistas, Visagino nakvynės namuose gyvenantis G. V. (gim. 1976 m.), trečiadienį jį sulaikė.

Sulaikius minėtą asmenį buvo surasta dalis pas nukentėjusiąsias pagrobtų daiktų. Įtariamajam buvo pateikti įtarimai įvykdžius 5 tokius nusikaltimus, padarytus nuo gruodžio 2 d. iki gruodžio 15 d.

Lietuvos Respublikos Baudžiamajame kodekse už nurodytus nusikaltimus numatyta didžiausia bausmė - terminuotas laisvės atėmimas iki 6 metų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.