aA
Trečiadienį vakare Vilniaus pakraštyje, šalia Nemenčinės plento buvo rastas vyriškio lavonas. Buvo įtarta, kad žmogų partrenkė automobilis, kurio vairuotojas pabėgo. Į įvykio vietą suvažiavo Kelių policijos pareigūnai, buvo pradėta ieškoti vyriškį partrenkusio nežinomo automobilio. Tačiau palaikus apžiūrėjus ekspertui paaiškėjo, kad automobilis čia niekuo dėtas.
© DELFI (K.Čachovskio nuotr.)

Lavonas kelkraštyje buvo pastebėtas apie 17 val. greta Nemenčinės plento ir Turniškių gatvės sankryžos. Greta stovėjo karutis su malkomis.

Apžiūrėjęs žuvusįjį ekspertas neaptiko eismo įvykiui būdingų sužalojimų. Vienintelė mušta žaizda – kaktoje. Pirminė versija tokia, kad netoliese esančioje sodų bendrijoje gyvenęs 54 metų vyras, stumdamas karutį su malkomis, paslydo ir trenkėsi galva į karutį. Kol nepadarytas skrodimas, neatmestina ir tai, kad vyras mirė staiga sunegalavus širdžiai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.