aA
Vilniaus pakraštyje, netoli Gariūnų pirmadienį, apie 14.30 val., užpulta „Baltic Petroleum“ degalinė. Du jauni vyrai, grasindami ginklu, pagrobė kasoje buvusius pinigus. Įtariamuosius policija sučiupo važiuojančius iš nusikaltimo vietos.
Patruliai žaibiškai sučiupo įtariamuosius
© DELFI (K.Čachovskio nuotr.)

Pasak degalinės darbuotojos, į vidų įėjo dviese, tačiau lauke buvo dar du plėšikų bendrininkai. Pagrobę pinigus (suma dar nustatinėjama – skaičiuojama, kiek kasoje tuo metu buvo pinigų) plėšikai nuvažiavo automobiliu.

Moteris iškart nuspaudė užpuolimo mygtuką. Policija ir saugos bendrovės ekipažas atvyko labai greitai. Netoliese buvusiems patruliams pavyko netoliese sustabdyti įtartiną „Mercedes“. Mašina, kurioje buvo du jaunuoliai, sustabdyta netoli nuo degalinės. Įtariamieji atvežti į Vyriausiąjį policijos komisariatą. Pareigūnai peržiūrinėjo degalinės apsaugos vaizdo kamerų įrašus – jie turėtų patvirtinti arba paneigti sulaikytųjų kaltę.

Pareigūnai dar nekomentuoja įvykio detalių. Tačiau jie patvirtino, kad baigiantis dienai sulaikytuosius nutarta uždaryti į areštinę.

Įtariamieji (22 ir 23 metų) - ne vilniečiai: vienas iš Prienų rajono, kitas iš Vilniaus rajono.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.