aA
Neseniai įkurta interneto svetainė, kurioje renkamas “bjauriausias savaitės veidas” per dieną pritraukia apie 5000 lankytojų.
Tinklalapis "Mingers.com", pavadinta pagal mėgiamą komiko Ali G posakį, kviečia žmones siųsti bjauriai atrodančias savo šeimos ir draugų nuotraukas ir talpina jas savo puslapiuose.

Kaip praneša laikraštis "The Star", svetainę įkūrė šiaurės Londono Camden rajone gyvenantys 25 metų kompiuterių programuotojas Alexas Pratsidas ir keturi jo draugai.

"Pradžioje tai buvo pokštas. Mes esame dideli Ali G gerbėjai ir susižavėjome viena iš jo frazių", – teigė Alexas.

"Jis dažnai juokauja apie jo pažįstamas merginas "pamaivas", taigi ir mes pradėjome nuolat vartoti šį žodį."

"Mes supratome turį daug idėjų, o galiausiai nusprendėme įkurti svetainę. Pradžioje susidomėjimas buvo menkas, bet netrukus pradėjome gauti krūvas "pamaivų" nuotraukų

Atsakydamas į kaltinimus dėl svetainės žiaurumo jos “dalyvių” atžvilgiu, Alexas sakė "Mes nesirenkame nuotraukų. Jas atsiunčia kiti žmonės, kai kuriose iš jų pavaizduoti jie patys."

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.