aA
Aukšti palestiniečių pareigūnai sekmadienį susitiko su palestiniečių vadovu Yasseru Arafatu (Jasiru Arafatu) ir ministru pirmininku Mahmudu Abbasu (Muhamedu Abasu), bandydami užglaistyti jų nesutarimus, atsiradusius dėl skirtingų žiūrių į "kelio gairių" taikos plano įgyvendinimą, pranešė aukštas Palestinos autonomijos pareigūnas.
Yasser Arafat
Yasser Arafat
Informacijos ministras Nabilas Amras, įstatymų leidžiamosios tarybos pirmininkas Ahmedas Qorei (Ahmedas Kurei) ir buvęs taikos derybininkas Saebas Erakatas asmeniškai kalbėjosi su abiem palestiniečių lyderiais, teigė pareigūnas.

Abu palestiniečių lyderiai paskutinį kartą susitiko per Y.Arafato įkurto judėjimo "Fatah" centrinio komiteto posėdį praeitą savaitę, kai M.Abbasas susilaukė aršios kritikos dėl taikos derybų ir dėl požiūrio į Izraelio kalinamų palestiniečių problemą, o M.Abbasas pagrasino atsistatydinsiąs.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.