aA
40 metų amžiaus amerikietė 27 kartus kreipėsi į valdžią, prašydama leisti jai susituokti su užsieniečiu. Kadangi jos pavardė pernelyg dažnai pasirodydavo atitinkamuose dokumentuose, valdininkams kilo įtarimas, kad jie turi reikalą su vadinamąja nuotaka profesionale. Tai ketvirtadienį pranešė laikraštis "The New York Times".
nuotaka, jaunoji, vestuvės
Kol kas nenustatyta, ar moteris, gavusi leidimą, iš tikrųjų atvykdavo tuoktis į bažnyčią arba civilinės metrikacijos skyrių. Amerikietė sulaikyta ir turės stoti prieš teismą. Ji kaltinama imigracijos įstatymų pažeidimu.

Niujorko pareigūnų nuomone, moteris žadėdavo tekėti už užsieniečių ne iš meilės, o dėl pinigų. Mat jos teisėtais vyrais norėjo tapti pakistaniečiai, indai, perujiečiai, nigeriečiai, dominikiečiai, tikėjęsi gauti "žaliąją kortą" ir bedarbių pašalpą. Neoficialiais duomenimis, nuotakos profesionalės už tokią paslaugą ima po 1000 dolerių.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.