aA
Į maisto prekių turgų Panevėžyje įsibrovę vagys išnešė kelias dešimtis kilogramų vaisių, daržovių, kiaušinių ir įvairių saldumynų. S.Dariaus ir S.Girėno gatvėje esanti turgavietė apvogta ketvirtadienį paryčiais.
kiaušinis
Kaip pranešė Panevėžio miesto vyriausiasis policijos komisariatas, vagys apšvarino penkis prekybos kioskus, į visus įsibrauta nuplėšus pakabinamas spynas.

Iš vieno prekybos kiosko pavogta įvairių rūšių saldainių, 50 kilogramų arbūzų ir keli kilogramai persikų. Nuostolį prekybininkai įvertino 1 tūkst. litų. Iš kito kiosko dingo bananų, pomidorų ir saldainių už 300 litų.

Dar viena prekybininkė, atėjusi ryte į darbą, pasigedo kioske buvusių pomidorų, bananų ir vyšnių už 280 litų. Iš šalia esančio kiosko vagys išnešė 3 kilogramus sausainių, o dar iš vieno - dvi dėžes kiaušinių ir 20 kilogramų pomidorų. Nuostolis įvertintas 300 litų.

Įvykio aplinkybes aiškinasi Panevėžio policijos pareigūnai.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.