aA
Prezidentas Rolandas Paksas ir premjeras Algirdas Brazauskas liepą ir rugpjūtį planuoja kelias savaites pailsėti, tačiau iš Lietuvos - nevyks, tuo tarpu Seimo pirmininkas Artūras Paulauskas ras vos kelias dienas vasaros poilsiui.
Algirdas Brazauskas
Algirdas Brazauskas
© ELTA
Prezidento atstovas spaudai Rosvaldas Gorbačiovas BNS sakė, kad prezidentas planuoja dvi savaites atostogauti rugpjūčio pradžioje, tačiau galutinio sprendimo, ar atostogaus, nėra priėmęs.

Bet tokiu atveju, atstovo spaudai teigimu, prezidentas yra Lietuvos pajūrio ir Nidos mylėtojas, todėl tikriausiai į užsienį atostogauti nevyks.

Porą laisvadienių prezidentas buvo pasiėmęs prieš savo gimimo dieną birželio pradžioje. R.Paksas prezidentu inauguruotas vasario mėnesį.

Liepos pabaigoje dviejų savaičių atostogų planuoja išeiti ir premjeras A.Brazauskas. Kol kas premjeras teigia nežinantis, kur konkrečiai praleis atostogas, tačiau teigia iš Lietuvos nevyksiantis.

Kaip BNS informavo A.Paulausko sekretoriate, Seimo pirmininkas kaip ir visi Seimo nariai neturi atostogų, nes įstatymai atostogų jiems nenumato, todėl jų ir neplanuoja. Seimo pirmininkas šią vasarą turės priimti kinų delegaciją, pats vyks į Ispaniją, planuojamos ir kitos darbinės kelionės tiek užsienyje, tiek Lietuvoje.

"Visgi Seimo pirmininkas planuoja vieną kitą dieną atsipūsti nuo darbų", - BNS sakė prezidento atstovas spaudai Arvydas Žilinskas. A.Paulauskas turi pomėgį keliauti baidarėmis Lietuvos upėmis.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.