aA
Vokietijoje vienas kuro išvežiotojas supainiojo adresus ir tiesiai į vieno namo rūsį supumpavo 3 tūkst. litrų skysto kuro, pranešė Vakarų Vokietijos Marburgo miesto policija. Incidentas įvyko vairuotojui prijungus siurblį prie kito namo vamzdžio, kuris nebenaudojamas - rūsyje jis tiesiog nupjautas. Tas namas, kuriam reikėjo atvežti kuro, stovi greta.
Vairuotojas pripumpavo tiek kuro, kiek maždaug tilptų į 30 vonių, ir visiškai užtvindė namo rūsį bei sugadino šeimininkų turtą.

Pastebėjęs savo klaidą vyriškis iškvietė policiją.

"To namo pagrindinis įėjimas yra visai šalia kaimynų durų. Visai šalia jų buvo ir pylimui skirtas vamzdis. Nelaimei, jis nebenaudojamas ir priklauso ne tam namui", - sakė Marburgo policijos atstovas spaudai Martinas Ahlichas.

Ugniagesiams pavyko išsiurbti 2 tūkst. litrų riebaus skysčio, tačiau nemažai jo pateko į kanalizaciją. Pasak policijos, apie šią nelaimę buvo pranešta vandentiekio tarnyboms, kad jos spėtų apsaugoti aplinką nuo teršalų.

"Namus supainiojęs vyras teigė skystą kurą vežiojąs jau 15 metų, tačiau nemano, kad anksčiau jam yra tekę čia būti", - sakė M.Ahlichas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.