aA
Vyro, kurį nelaimingas atsitikimas pasmerkė 19 metų trukusiai komai ir tylai, šeima teigia niekada nebuvo praradusi vilties, kad jis galės kalbėti - tai iš tikrųjų ir įvyko.
Terry Wallisas (Teris Volesas), didžiąją dalį iš šių 19 metų praleidęs Arkanzaso Stouno apygardos reabilitacijos centre, neseniai tarė pirmąjį žodį - "mama". T. Walliso motina Angilee (Endžili) CNN sakė, jog šis įvykis išmokė ją, kad "niekada negalima pasiduoti, visą laiką reikia tikėti".

Ji pasakojo, kaip Terry, būdamas komos būsenos, dalyvaudavo visose šeimos iškylose ir pokalbiuose, ir apie tai, kaip ji pati kiekvieną savaitę atsiveždavo sūnų į namus ir kalbėjosi su juo, lyg jis galėtų viską suprasti.

T. Wallis buvo 19-os, kai buvo paralyžiuotas po traumos, patirtos per sunkvežimio avariją, kurios metu šis nusirito nuo šlaito Stouno apygardoje Arkanzase. Avarijos metu vienas žmogus žuvo.

Prieš keletą metų T. Wallis pradėjo reaguoti į kitų žmonių žodžius niurnėjimu ar akių merkimu, sakė CNN. Bigfleto miestas, kuriame gyvena T.Walliso šeima, yra už 160 km nuo Litl Roko, Arkanzaso sostinės.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.