aA
Vienoje Vilniaus gatvėje apvogta senyvo amžiaus moteris skubiai apie įvykį pranešė policijos pareigūnams ir netrukus vagis buvo sulaikytas. 69-erių metų vilnietė apvogta antradienio vidurdienį Žemaitės gatvėje.
Vagis
Sostinės policijos pareigūnų teigimu, pro šalį ėjęs jaunuolis pagriebė moters rankinę, kurioje buvo mobiliojo ryšio telefonas ir keliasdešimt litų. Moteris nedelsdama nubėgo į artimiausią telefono būdelę ir apie įvykį pranešė policijai.

Atvykę patruliai įsisodino nukentėjusiąją į automobilį ir netrukus toje pačioje gatvėje, troleibusų stotelėje moteris pamatė ir atpažino ją apvogusį vaikiną.

21-erių metų Denisas S. iškart prisipažino pagrobęs rankinę. Pinigus ir telefoną jis buvo įsikišęs į kišenę, o rankine atsikratęs. Išmestą rankinę pareigūnai surado vieno Savanorių prospekte esančio daugiabučio laiptinėje.

Dėl šio įvykio sostinės 2-asis policijos komisariatas pradėjo ikiteisminį tyrimą.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.