aA
Pirmadienį tarnybos metu uostamiestyje sužalotas policininkams talkinęs kareivis. Seržantui sumuštas veidas.
Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato atstovo spaudai teigimu, incidentas įvyko apie 0 valandų 25 minutės Aukštojoje gatvėje. Čia policijos pareigūnams sulaikant neblaivius asmenis, pastarieji pasipriešino ir sumušė tarnybos metu uniformuotą LR Vidaus tarnybos 1-ojo pulko jaunesnįjį seržantą D. V. Dvidešimties metų vaikinui buvo sumuštas veidas.

Policija sulaikė tris klaipėdiečius. Sergejus Ž. (g. 1975 m.), Andrius V. (g. 1977 m.) bei Artūras G. (g. 1972 m.) buvo neblaivūs. Policijoje jie apklausti ir paleisti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas už pasipriešinimą policijos pareigūnams.

Beje, tą pačią dieną nukentėjo ir dar vienas kariūnas. Apie 2 valandą į uostamiesčio ligoninę iš Klaipėdos rajono, Dituvos kaimo atvežtas 26 metų Krašto apsaugos savanoriškųjų pajėgų Žemaičių apygardos 3-iosios rinktinės Palangos aerouosto apsaugos sargybinis eilinis L.L. Vyriškiui diagnozuotos durtinės žaizdos krūtinėje bei sėdmenyse. Jis gydomas ligoninėje.

Pirminiais duomenimis, ne tarnybos metu neuniformuotas kariūnas buvo užpultas Dituvos sodų bendrijoje prie baro. Čia jį peiliu sužalojo grupė nenustatytų asmenų.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.