aA
Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas interviu Malaizijos laikraščiui "New Straits Times" pabrėžė būtinybę stiprinti Rusijos ir JAV bendradarbiavimą "nepaisant jokių sunkumų".
G. W.  Bush ir V. Putin su žmonomis
G. W. Bush ir V. Putin su žmonomis
© EPA-ELTA
"Mes gerai bendradarbiaujame ekonomikos srityje, ir turiu pasakyti, jog daugeliu klausimų mūsų dialogas dažnai vyksta nelengvai, mes laikomės skirtingų požiūrių į tai, kaip spręsti vienas ar kitas problemas. Bet dažniausiai mes surandame bendrus ir vieni kitiems priimtinus sprendimus", - sakė Rusijos prezidentas, kurio interviu tekstas skelbiamas pirmadienį oficialiame šalies prezidento tinklalapyje ww.kremlin.ru.

"Liūdna to išimtis - Irakas. Aš tikiuosi, kad ši problema vis toliau pasitraukia į praeitį. Bet ir iš Irako pavyzdžio mes turime suprasti ir mes darome iš to atitinkamas išvadas: turime stiprinti tarpusavio bendradarbiavimą nepaisydami jokių sunkumų, ieškoti priimtinų sprendimų", - pabrėžė jis.

Pasak V.Putino, jo pastarieji susitikimai su JAV prezidentu "patvirtina, kad ir Rusija, ir JAV siekia vykdyti kaip tik tokią politiką".

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.