aA
Vienas Floridos valstijos gyventojas, kuris būdamas neblaivus užlipo ant transformatoriaus ir buvo nukrėstas 13 000 voltų elektros srove, į teismą padavė 6 kavines ir parduotuves, kuriose tariamai jam buvo parduotas alkoholis.
Edas O'Rourke teigė, kad patyręs elektros srovės šoką jis buvo nusviestas daugiau kaip 40 pėdų nuo transformatoriaus, apdegė apie 60% kūno. Po šio incidento nukentėjusiajam suparalyžavo dešiniąją ranką, be to, ant jo kūno liko nemažai randų, todėl teisme O'Rourke reikalavo piniginės kompensacijos dėl patirtos emocinės ir kitokio pobūdžio žalos.

Teisme buvo pareikšta, jog nukentėjusysis "nesugebėjo kontroliuoti savo potraukio alkoholiniams gėrimams", tačiau baruose ir parduotuvėse nepaisant jau ir taip neblaivios vyriškio būsenos jam vistiek neapdairiai buvo parduodamas alkoholis.

"The Waterhole Sports" baro, vieno iš tų, kuriam O'Rourke iškėlė bylą, savininkas sakė atsimenąs tą incidentą su transformatoriumi, tačiau jis griežtai paneigė, jog būtent tą naktį vyriškis gėrė jo bare: "Jis to negalėjo daryti, nes jau anksčiau buvo išprašytas iš mūsų baro dėl rašinėjimo ant tualeto sienų. Tai tiesiog juokinga."

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.