aA
Vienas JAV verslininkas verčiasi parduodamas savo šlapimą žmonėms, kurie turi pereiti medicininį testą prieš įsidarbindami.
“Tai skystas auksas, todėl aš jo veltui nešvaistau,” teigė Kenas Curtisas.

Kenas negeria, nerūko ir nevartoja narkotikų. Jis parduoda savo šlapimą žmonėms, iš kurių darbdaviai reikalauja atlikti medicininį testą. Daugelis didžiųjų kompanijų medicininių pažymų reikalauja iš būsimų darbuotojų, kitos – iš jau esančių.

Maždaug už 55 dolerius Kenas atsiunčia šlapimo, kurio užtenka dviem testams.

Sumanaus verslininko atsiunčiamame rinkinyje yra cigarečių pakelio dydžio maišelis su ilgu vamzdeliu. Žmogus šį maišelį prisiklijuoja prie kūno ir laiko apie 10 valandų, kad šlapimas sušiltų iki kūno temperatūros.

Prieš testą vamzdelis yra nuvedamas iki žmogaus genitalijų, todėl netgi jei kas nors ir stebi testą, jam atrodys, kad šlapinamasi yra iš tikrųjų.

Paprastai medicininius testus turi pereiti žmonės, dirbantys su pavojingomis techniniais įrengimais arba tie, kurie darbo metu yra atsakingi už kitus žmones, pavyzdžiui lėktuvų pilotai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.