aA
Britai mylisi ilgai ir dažnai, o savo seksualinį gyvenimą pradeda labai anksti, pirmadienį paskelbė mokslininkai.
Britų vyrai mylisi daugiau nei italai ir ilgiau nei vokiečiai, pranešama “Penguin” išleistame Žmonių seksualinio elgesio atlase.

Kiekvienas britas per savo gyvenimą vidutiniškai mylisi 2 580 kartų su 5 partnerėmis ir 42% visų kartų yra neištikimas savo išrinktajai.

Daugiausiai Europoje mylisi prancūzai – daugiau kaip 130 kartų per metus. Tuo tarpu italai, nepaisant savo reputacijos, iš tikrųjų mylisi rečiausiai visame senajame žemyne – mažiau nei 100 kartų per metus, o pats lytinis aktas trunka taip pat trumpiausiai – 14 minučių.

Tačiau net ir britai negali prilygti amerikiečiams, kurie mylisi dar dažniau, ilgiau ir pradeda tai būdami dar jaunesni.

Ilgiausiai pasaulyje mylisi brazilai – vidutiniškai 30 minučių, trumpiausiai tailandiečiai – 10 minučių.

Kiekvieną dieną pasaulyje įvyksta apie 120 milijonų lytinių aktų, kurių metu pastoja apie 910 000 moterų.

Žmonių seksualinio elgesio atlase, kurį sudarė profesorė Judith Mackay, Pasaulinės sveikatos organizacijos patarėja, atskleidžiama taip pat ir keletas įdomių faktų.

46% JAV moterų mano, kad ramus nakties miegas yra geriau už seksą.

Britanijoje pastoja daugiausiai nepilnamečių.

Tailando sekso industrijos apyvarta per metus sudaro apie 16.6 milijardus dolerių ir joje dirba apie 200 000 nepilnamečių prostitučių.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.