aA
Pirmadienį bendrovė “Adobe Systems” pristatė naują programinę įrangą ir priemones, kuriomis galima trimates interneto svetaines. Šiuo metu yra išleista programa “Adobe Atmosphere” beta versija. Tai programa, su kuria galima kurti interneto svetaines, peržiūrėti ir išbandyti 3D “pasaulius”.
"Adobe Atmosphere"
"Adobe Atmosphere" darbo pavyzdys
Produktas suderinamas su kai kuriomis jau egzistuojančiomis 3D priemonėmis, o “Adobe Atmosphere” programos naršyklė naudojasi “Viewpoint Media Player”.

Su šia programa galima kurti objektus, paveikslėlius ir garsus. Norit naudoti “Atmosphere”kartu su “Netscape Navigator” ar “Internet Explorer” reikia įdiegti tinkamus papildymus.

“Atmosphere” naudojasi ta pačia sąsaja kaip ir kiti bendrovės “Adobe” produktai, todėl ją galima suderinti su kitomis “Adobe” programomis.

Norėdami peržiūrėti puslapius, galutiniai vartotojai turi parsisiųsti nemokamą “Atmosphere” naršyklę iš “Adobe” svetainės.

Šiuo metu išleista beta versija yra skirta tik “Windows” operacinei sistemai. Komercinio šios programos varianto, skirto tiek “Windows”, tiek “Macintosh” sistemoms tikimasi sulaukti šią vasarą. Kaina kol kas neskelbiama.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.