aA
"Koridoje" penktadienį buvo nagrinėjama tema "Žydai Lietuvoje". Nualpus K. Čilinskui, televizijos laida buvo nutraukta, vėliau laidos tema buvo nagrinėjama be jo.

Spėjama, kad K. Čilinską ištiko širdies infarktas.

Buvęs Gedimino Vagnoriaus Vyriausybės kancleris iš studijos buvo išvežtas į Vilniaus universiteto ligoninę "Santariškių klinikos", kur jam buvo suteikta medicininė pagalba.

Šiuo metu K. Čilinskas gydomas kardiologinės reanimacijos skyriuje.

Pasak "Santariškių klinikų" generalinio direktoriaus Antano Vinkaus, K. Čilinską atvežus į ligoninę jo būklė buvo kritiška.

"Naktį naujų širdies ritmų sutrikimų nebuvo, širdis ir inkstai dirbo normaliai", BNS korespondentui sakė A. Vinkus.

Jo teigimu, šeštadienį paryčiais K. Čilinskas pradėjo atgauti sąmonę ir medikams "teikia daug vilčių".

Laidos "Korida" vedėjas ir prodiuseris Arūnas Valinskas BNS sakė, jog K. Čilinskas blogai pasijuto pačioje laidos pradžioje, pasakęs pirmus du sakinius.

"Kiekvienas dalyvavimas tiesioginėje televizijoje reiškia didesnę įtampą", sakė A. Valinskas, pridūręs, kad priežasčių, dėl kurių K. Čilinskas būtų ypač susinervinęs, nebuvo.

Tą patį BNS teigė ir kita "Koridos" vedėja, Seimo narė Nijolė Oželytė, laidoje palaikiusi priešingą nei K. Čilinsko poziciją dėl žydų.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.