aA
Šis telefonas buvo pristatytas daugiau, nei prieš metus, tačiau vis dar yra vienas tinkamiausių nuolatiniams WAP (Wireless Application Protocol) paslaugos vartotojams dėl interneto naršyklės sąsajos ir didelio ekrano. Dvidažnio S35i ekranas yra didelis, su animacijos galimybėmis ir gali rodyti septynias eilutes teksto.
S35
Tamsios metalo spalvos korpusai ir tamsiai žaliai šviečiantys ekranai jau tampa nebemadingi, o šiuo metu madingiausi yra sidabrinės spalvos korpusai su gintarine šviesa apšviestu ekranu. Bendrovė “Siemens” pranešė, kad jis bus gaminamas vietoj senojo modelio S35 gamybos.

Bendrovė pareiškė, kad naujoji telefono išvaizda turėtų pritraukti turtingus verslininkus, kurie “reikalauja naujausio stiliaus ir dizaino”. Įdomiausia yra tai, kad, nepaisant amžiaus, telefonas vis dar išlaiko stiprias savo pozicijas rinkoje. Ir tai yra nepaisant kai kurių įspūdingų “Motorola” ir “Nokia” gaminių ar kai kurių mažesnių bendrovių gaminių, nes S35 pasirodė anksčiausiai.

Seno modelio telefono išvaizdos atnaujinimas yra retas reiškinys tarp mobiliųjų telefonų gamintojų, išskyrus tuos atvejus kai sukuriamas visiškai naujas modelis. Tai galima butų palyginti su automobilių gamintojų strategija, kai senas automobilio modelis yra išleidžiamas su atnaujintais žibintais ar pagražintomis priekinėmis grotelėmis.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.