aA
Lietuvoje praėjusią parą kilusiuose 65 gaisruose žuvo 3 žmonės. Nuo metų pradžios ugnyje jau žuvo 59 žmonės. Pirmadienio rytą apie 6 val. 55 min. gaisras kilo Marijampolės savivaldybės Trakiškių kaimo gyventojo Petro Gudišausko mūrinio namo virtuvėje.
Fire
Sudegė namo stogas, perdanga, namų apyvokos daiktai. Gaisro metu žuvo 69 metų namo šeimininkas P.Gudišauskas. Įvykis tiriamas.

Apie 17 val. 18 min. gaisras kilo Švenčionių rajone, Švenčionėlių mieste, Žemutinės gatvėje esančiame bute.

Pasak Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento, kambaryje sudegė lova, spinta, apdegė durys, grindų danga, aprūko sienos. Gaisro metu žuvo 67 metų Bronius Bimba. Dar vieną bute buvusį asmenį 57 metų Vaclovą Jurkuvėną ugniagesiai išgelbėjo iš degančio buto. V.Jurkuvėnas apsinuodijo dūmais ir buvo paguldytas į ligoninę.

Įtariama, kad gaisrą sukėlė neatsargus rūkymas.

Manoma, kad žmogaus gyvybę pasiglemžęs gaisras Kretingos rajone taip pat kilo dėl neatsargaus rūkymo.

Apie 23 val. 40 min. Kretingos rajone, Salantų mieste, Dariaus ir Girėno gatvėje užsidegė dviejų aukštų mūrinis namas. Pirmame namo aukšte buvo įrengtas autoservisas.

Nudegė apie 60 kvadratinių metrų stogo dangos, išdegė 3 kambariai ir namų turtas. Gaisro metu žuvo 48 metų Juozas Jareckas. Spėjama, kad gaisro priežastis - neatsargus rūkymo.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.