Primename, jog vadybininkus Daivarą Judiną ir Marijų Jackauską dainininkė susirado po to, kai išsiskyrė keliai su mylimuoju ir dešimt metų Džordanos vadybininku dirbusiu Sergėjumi Gorbonu – Džordanos širdį užvaldė Kaune taksi vairuotoju dirbantis Elegijus, su kuriuo ji apsigyveno ir laimingai gyvena, o muzikinių reikalų vairą perėmė jauni, bet šou pasaulyje nemažą patirtį turintys vaikinai.

Dabar ir Džordana, ir Elegijus, ir D. Judinas apie išsiskyrimą kalba nedrąsiai, tačiau aišku viena – Elegijus į savo rankas jau perėmė didžiąją dalį muzikinių reikalų: ,,Dabar nieko konkretesnio nenoriu kalbėt. Mes bendraujam, draugaujam, bet turbūt tik tiek ir liks, kad bendrausim, draugausim“, - užsiminė Elegijus.

Pati Džordana pasakoja su vadybininkais nesusipykusi, tačiau patvirtino, jog dabar Elegijus nėra tik kartu gyvenantis jos mylimasis, o scenos užkulisiuose jau sukiojasi ne tik tam, kad sulauktų, kol baigsis koncertas: ,,Mes nesusipykom, nieko, bet šitam reikale man reikalingas labai rimtas žmogus. Ne todėl Elegijus, kad kartu gyvenam, bet tiesiog, kad labai mane tenkina, kaip yra dabar – viskas vyksta žymiai kažkaip geriau, žymiai geriau“, - pasakoja Džordana. Anot dainininkės, jos mylimasis jau nedirba taksi vairuotoju: ,,Taip jau išėjo, kad jau išėjo iš ten. Dabar jis dirba taip ir viskas“, - neatskleisdama kortų iki galo sakė Džordana.

Apie naująjį darbą ponas Elegijus kalba drąsiai ir užtikrintai: ,,Pasakyti paprastai? – Nieko blatno, jokių ten stebuklų nepamačiau – viskas tas pats, tik iš kito kampo. Žinoma, nedrįsčiau pasakyti, kad jau viską perpratau, nes yra žmonių, kurie tame versle dirba metų metus. Sakykim taip: esmę supratau, o detalėms reikia laiko, kaip ir visuose darbuose“, - pasakojo Elegijus.

Tuo metu Džordanos vadybininkas D. Judinas komentarų vengia: ,,Sakykim, tai yra kažkokie nedideli pasikeitimai darbiniuose metoduose, kaip mes dirbam, o kai mes jau surasim tą galutinę sistemą, kai jau būsim sakykim apsisprendę, kokiu principu mes visa tai darom, tada galbūt galėsim ir daugiau papasakot“, - sakė Daivaras Judinas, dar patikinęs, jog ,,viskas gerai, viskas faina, viskas vyksta ir niekas nesustojo“.