aA
Čečėnijos sostinėje Grozne ketvirtadienį, automobiliui užvažiavus ant minos, žuvo keturi Rusijos milicininkai, pranešė Rusijos naujienų agentūros.
Tačiau Čečėnijos kovotojų atstovas spaudai Movladi Udugovas (Movladis Udugovas) "Reuters" teigė, kad per sprogimą, kurį įvykdė čečėnų kovotojai, žuvo aštuoni rusai.

VRM pareigūnai Čečėnijoje agentūrai "Itar-TASS" pasakojo, kad sprogimas nugriaudėjo, kai automobilis važiavo per Rusijos patikrinimo punktą Grozno pietvakariuose, pramoniniame rajone. Jie mano, kad valdoma mina buvo pagaminta iš artilerijos sviedinio.

M. Udugovas telefonu iš nenurodytos vietovės sakė, kad į patikrinimo punktą Kirovo rajone sunkvežimis vežė milicininkų pamainą.

Pasak M. Udugovo, čečėnų kovotojai pirma apšaudė milicininkus, o vėliau susprogdino du artilerijos sviedinius. Jo žodžiais, maištininkai taip pat užpuolė šarvuotą transporterį ir pasitraukė nepatyrę aukų.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.