aA
Joan Royburn apėmė siaubas, kai į jos namus įsilaužė pamišėlis, kuris pridėjęs pistoletą prie moters galvos, liepė jai nusirengti ir užsiimti su juo seksu. Tačiau moteris nepasimetė ir apvyniojo tariamą prievartautoją apie pirštą … įtikindama jį iš pradžių nusivesti ją vakarienės į restoraną!
Du kartus teistas Haroldas Russumas buvo areštuotas netoliese esančioje kavinėje netrukus po to, kai Joan iš kavinės tualeto paskambino policijai.

"Aš tik bandžiau išlošti laiko, kai paprašiau, kad jis man ką nors užsakytų," pasakojo 26-ių metų aktorė. "Aš niekada nebūčiau pagalvojusi, jog jis bus pakankamai kvailas ir už to užkibs."

Košmaras prasidėjo kai balandžio 29-ąją ape 18.30 val. Joan ruošė vakarienę savo katei.

"Staiga aš išgirdau atsidarančio lango garsą ir įėjusi į svetainę pastebėjau ten stovintį nepažįstamą vyriškį. Jis išsitraukė pistoletą ir piktai prakošė "Nusirenk, mergužėle". Aš susitvardžiau, stengiausi išlikti rami ir pradėjau pamažu nusirenginėti."

Kai Jaon liko tik nusimesti apatinius, ji žengė netikėtą žingsnį.

"Aš jam pasakiau, kad jis labai žavus, mielas ir kad jam tikrai nereikia manęs prievartauti. Aš pažadėjau praleisti su juo naktį, tačiau paprašiau, kad iš pradžių jis mane nusivestų į restoraną ir pavaišintų vakariene." Didelei Joan nuostabai įsibrovėlis nenoriai, bet visgi sutiko su jos prašymu. 28-ių metų Russumas leido jai apsirengti ir nuvežė į netoliese esančią kavinę.

"Mes užsisakėme vakarienę ir valgėme savo patiekalus," teigė Joan. "Paskui, kai jis laukė sąskaitos, aš trumpam atsiprašiau į tualetą ir iš ten paskambinau 911."

Netrukus atvyko policijos pareigūnai ir areštavo apstulbusį Russumą. "Kad jūs būtume matę jo veido išraišką!," pridūrė Joan.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.