aA
Sekmadienį kurioziškai baigėsi neblaivios kompanijos kelionė iš Vilniaus į Trakus. Įsismaginusi ketveriukė lėkė kabrioletu „Peugeot 206“, vienas iš kompanijos narių užsiropštė ant automobilio bagažinės ir linksminosi mojuodamas rankomis bei visaip vaipydamasis. Draugai nė nepastebėjo, kada jį nupūtė vėjas. Kompanija nuvažiavo, palikusi bičiulį besivoliojantį ant kelio.
Įkaušusi kompanija nepastebėjo, kad vėjas nupūtė draugą
© DELFI

Apie nuo automobilio nukritusį vyrą policijai pranešė iš paskos važiavę žmonės. Tai įvyko kelio Vilnius – Trakai 20-ame kilometre apie 14 val.

Į įvykio vietą jau buvo atvažiavę policijos patruliai, kai kompanija pastebėjo, jog pametė draugą.

Linksmuoliai grįžo atgal jo ieškodami ir pakliuvo policininkams į rankas. Paaiškėjo, kad girtas ne tik nuo automobilio nukritęs 30-metis, bet ir kabrioletą vairavusi 27 metų moteris. Alkoholio matuoklis parodė, kad jos organizme – 1,7 promilės.

Pasak Trakų policijos viršininko Nerijaus Šiaulio, atvažiavę greitosios pagalbos medikai konstatavo, kad vyriškis rimčiau nesusižalojo – jis atsipirko mėlynėmis ir nubrozdinimais.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.