aA
Vasario 29-ą dieną Christiano Dioro madų namuose ir vėl buvo pristatyta naujausia madų kolekcija.
Po įpatingo pasisekimo sulaukusios paskutinės kolekcijos dizaineris Johnas Galliano šį kartą visus nudžiugino "kailiniu ir odiniu" šou. Iš tikrųjų, kailio čia buvo daug: nuo storų sabalo ar šinšilo kailinių iki trumpų audinės kailio milinių.

Tankiuose megztiniuose, kuriuos manekenės vilkėjo kartu su stručio odos sijonais bei aptemptomis kelnėmis, taip pat buvo įpintos odinės atraižos. Tuomet, kai nebuvo naudojamas natūralus kailis, ant šifono ar šiurkščios medvilninės medžiagos galima buvo pastebėti atspaustas tipiškus gyvūnų kailių ornamentus.

Netgi "The Christian Dior Daily", specialiai kolekcijos pristatymui išleistas laikraštis, buvo atspausdintas ant šifono, odos bei išvirkščios kailių pusės.

Nuotaika šiek tiek sušvelnėjo pristatant kaprizingas nenudailintas sukneles. Kolekcijos pabaigoje sužavėjo nuostabių formų juodi arba švelniai rožiniai nėriniai bei lengvos šifoninės suknelės.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.