aA
Vienuose Sidnėjaus namuose buvo rasti penki užmušti žmonės, tarp jų – du vaikai, sekmadienį pranešė Australijos policija, kuri šį nusikaltimą vadina šiurpia masine žmogžudyste be aiškaus motyvo.
Australijoje šiurpiai nužudyta 5 žmonių šeima
© Corbis

Aukos, kurios šeštadienį buvo rastos Sidnėjaus priemiestyje Nort Epinge, tikriausiai yra keturi vienos šeimos nariai ir viena tos šeimos giminaitė.

„Visų penkių žmonių žaizdos gana ... šiurpios, - „Sky News“ sakė policijos vyresnysis inspektorius Geoffas Beresfordas. - Tai traumos, (padarytos) buku (daiktu) viršutinei kūno daliai ir galvai, ... dėl kurių, deja, iš akies nustatyti (aukų) tapatybę labai sunku. Buvo įvykdytas itin smurtinis užpuolimas, spėčiau, su tam tikru tikslumu“.

Policija mano, kad nužudytieji yra 45 metų vyras, jo 43 metų žmona, jų 12 ir devynerių metų sūnūs, ir žmonos 39 metų sesuo. Pareigūnai atsisako skelbti aukų pavardes, bet žiniasklaida praneša, kad tarp aukų yra Kinijoje gimęs Minas Linas ir jo žmona Yun Li Lin.

Iš pradžių manyta, kad tai nužudymai ir savižudybė, galbūt susiję su šeimos nesutarimais, bet G. Beresfordas sekmadienį atmetė tokią galimybę ir pripažino, kad policijai vis dar neaiškūs šio nusikaltimo motyvai.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.