aA
Trečiadienio vakare kelyje Lentvaris - Kariotiškės įvyko skaudi nelaimė – avarijoje sunkiai sužaloti keturi jaunuoliai. Kai medikai apie įvykį pagaliau pranešė policijai, avarijos vietoje sumaitoto automobilio jau nebebuvo. Dar ir penktadienį pareigūnai nežinojo, kur jis dingo.
Trakų rajone iš avarijos vietos dingo visiškai sudaužytas BMW
© A.Didžgalvio nuotr.

Avarija įvyko trečiadienį apie 19 val. Žvyrkeliu važiavęs BMW-525 nulėkė nuo kelio ir apsivertė. Trakų rajono policijos žiniomis, iš paskos važiavo dar vienas automobilis su tos pačios kompanijos nariais. Matyt, jie ir iškvietė greitąją medicinos pagalbą.

Į ligoninę atvežti keturi jauni Lentvario gyventojai. Pasak Trakų policijos viršininko Nerijaus Šiaulio, jų sužalojimai sunkūs: sulaužyta kaukolė, pažeistas stuburas, sulaužytas žandikaulis ir pan. Tarp sužalotųjų yra ir automobilio savininkas 22 metų I.T. Tačiau, policijos duomenimis, avarijos metu BMW vairavo kitas asmuo, o savininkas važiavo kaip keleivis. Beje, sužalotieji teigia, jog automobilis važiavęs vos 50 kilometrų per valandą greičiu.

Gerokai pavėluotai iš medikų apie avariją sužinoję policininkai nelaimės vietoje automobilio neberado, nors jis, pasak N.Šiaulio, sprendžiant pagal vaikinų sužalojimus, turėjo būti „visiškai sumaltas“ ir nebevažiuojantis. Manoma, kad sudaužytą BMW iš įvykio vietos išgabeno sužeistųjų draugai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.