aA
Ketvirtadienį Panevėžio rajone, Pašilių kaime pensijas nešiojusi paštininkė aptiko 71 metų Petro Šipelio palaikus. Senukas buvo nužudytas savo namuose. Jis buvo pririštas prie lovos.
Langas
Langas
© DELFI (J.Markevičiaus nuotr.)

Paštininkė į atokią P.Šipelio sodybą atėjo 8.50 val. ir pamatė lovoje gulintį lavoną. Jo dešinė ranka buvo virve pririšta prie lovos. Kambariuose daiktai buvo išmėtyti, lovoje ant pagalvės rastas sportinio batelio pėdsakas, namo durys neužrakintos.

Medicinos ekspertas pirminės apžiūros metu išorinių smurto pėdsakų neaptiko. Penktadienį policija laukė skrodimo išvadų. Panevėžio rajono policijos viršininko pavaduotojas Gintautas Misiūnas DELFI sakė, jog senukas gyveno vienas, manoma, kad jis buvo nužudytas pirmadienį arba antradienį. Apylinkėse nėra jokių P.Šipelio giminaičių (policijos žiniomis, vienintelis jo giminaitis gyvena kitame rajone), su kaimynais jis nedaug bendraudavo, tad net neaišku, kokie daiktai pagrobti iš namų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.