aA
Į Kėdainių rajono policiją sekmadienį kreipėsi 39 metų Pamėklių kaimo gyventoja, kuri pareiškė, kad šeštadienį apie 15 val. girtas jos buvęs 26-erių vyras sulaužė kiemo vartus, pasmaugė šunį, grasino susidoroti bei plūdo ją necenzūriniais žodžiais.
Keršydamas buvusiai žmonai pasmaugė dukrelės šuniuką
© Corbis

Pasak Kėdainių policijos viršininko Dainiaus Dobilo, šie sutuoktiniai dabar skiriasi ir moteris vyrui neleidžia matytis su mažamete dukra. Šeštadienį motina su dukra buvo išvažiavusios į Kauną, tuo metu į jų namus atvyko kitame rajone gyvenantis mergaitės tėvas. Paskambinęs buvusiai žmonai telefonu ją išplūdo, grasino. O paskui ėmė siautėti sodyboje.

Grįžusi iš Kauno moteris pamatė sulaužytus vartus (buvęs sutuoktinis sako jų nelaužęs, o tik nukėlęs nuo vyrių) ir pasmaugtą kieme buvusį pekino veislės šunelį.

Policija vyrą surado tame pačiame Pamėklių kaime, pas kaimyną. Sulaikytasis neneigia pasmaugęs šunį, nes labai pykęs ant buvusios žmonos. Jis teigia tai padaręs būdamas blaivus, tik paskui išgėręs (sulaikius jam nustatytas 1,99 promilės girtumas).

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl žiauraus elgesio su gyvūnais. Įtariamasis dviem paroms uždarytas į areštinę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.