aA
Pirmadienį Lietuvoje autoavarijose nukentėjo trys policijos pareigūnai. Vienas iš jų per autoįvykį žuvo.
Tai jau antra pareigūno žūtis keliuose per tris paras. Šeštadienį autoavarijoje Biržų rajone žuvo Kauno kelių policininkas.

Apie 21 val. pirmadienį Lazdijų rajone kelio Leipalingis-Lazdijai-Kalvarija 16-ame kilometre automobilį "Ford Escort" vairavęs 26 metų Druskininkų policijos komisariato kelių policininkas V. Goborovas nuvažiavo nuo kelio ir apvirto.

Įvykio metu žuvo vairuotojas.

V. Goborovas automobilį vairavo ne tarnybos metu.

Pirmadienio naktį 2 val. 30 min. Šiaulių rajone kelio Užventis-Šaukėnai-Kuršėnai 19-ame kilometre nenustatytos markės automobilis išvažiavo į priešingos krypties eismo juostą ir susidūrė su automobiliu "VAZ 2103".

Autovykio metu "Žiguliai" nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Avarijoje nukentėjo šiuo automobiliu važiavę Šiaulių rajono policijos komisariato Kuršėnų policijos nuovados pareigūnai.

38 metų Savivaldybių policijos Kuršėnų policijos nuovados policininkas A. Žemeckas dėl galvos smegenų sukrėtimo ir stuburo traumos paguldytas į ligoninę, o kartu važiavęs 28 metų policininkas H. Pigulevičius sužalojimus gydosi namuose.

Pasak Policijos departamento, policininkas A. Žemeckas automobilį vairavo tarnybos metu ir buvo uniformuotas.

Šeštadienį autoįvykio metu Biržų rajone žuvo Kauno miesto vyriausiojo policijos komisariato (VPK) kelių policininkas.

18 val. 16 min. Biržų rajone, kelio Biržai-Pasvalys 3-ame kilometre, 33 metų Kauno miesto VPK kelių policininko N. Skverecko vairuojamas automobilis "Audi 100" lenkė ir susidūrė su ta pačia kryptimi važiavusiu bei į kairę sukusiu automobiliu "VW Golf"

Įvykio metu policininkas N. Skvereckas žuvo, sužalota kartu su juo važiavus 57 metų keleivė T. S., kuri dėl galvos ir kūno sumušimų paguldyta į ligoninę.

Pareigūnas žuvo ne tarnybos metu.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.