aA
Apie tai trečiadienį paskelbė bylą tiriantys pareigūnai.

Trečiadienį policija suėmė du vyrus, gyvenančius tame name, o teismas berniuko motiną pripažino narkomane, negalinčia pasirūpinti vaiku.

Pirmoko tėvas sėdi kalėjime dėl įsilaužimo, pats vaikas iš mokyklos buvo išmestas 3 kartus, vieną kartą už tai, kad pieštuku subadė kitą mokinį.

Visą Ameriką sukrėtusį šešiametės Kaylos Rolland (Keilos Roland) nužudymą berniukas tikriausiai laiko televizine žmogžudyste, sakė tardytojai.

Kai policija liovėsi jo klausinėti apie mirtį, jis lyg niekur nieko pradėjo piešti.

Tardytojai sakė, kad užtaisytą ginklą berniukas rado po antklode lovoje. Atlikę kratą lindynėje, policininkai rado kitą užtaisytą vogtą šautuvą ir kreko.

Manoma, kad vienam sulaikytųjų ir priklausė ginklas, kuriuo nušauta pirmokė. Trečiadienį vyras pats atvyko į policiją ir buvo suimtas. Policija įtaria, kad jis prekiauja narkotikais.

JAV prezidentas Billas Clintonas (Bilas Klintonas) trečiadienį paragino Kongresą priimti ginklų kontrolės įstatymą.

Du šaudymai per šią savaitę rodo, kad amerikiečiai padarė ne viską, kad ginklai nepatektų į nusikaltėlių ir vaikų rankas, sakė prezidentas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.