aA
Vilniuje nuo vagių nukentėjo du Austrijos ir vienas Norvegijos pilietis. 30 metų Austrijos pilietis J.Sch. apvogtas pirmadienio naktį 25-ame kelio Vilnius-Ukmergė kilometre esančioje miško aikštelėje, pranešė Vilniaus miesto vyriausiasis policijos komisariatas.
Vyriškis policijai pareiškė, kad nakvojo savo automobilyje "Audi 80", o atsibudęs ryte pastebėjo, kad sulaužyta durelių spynelė ir pavogti jo daiktai.

Iš mašinos dingo kelioninis krepšys, kuriame buvo 120 eurų, fotoaparato "Canon", miegmaišis, odinė striukė ir 2 vaizdo kasetės. Materialinę žalą užsienietis įvertino 2 tūkst. 957 litais.

66 metų austro T.N. kišenes ilgapirščiai apšvarino Vilniaus oro uoste. Sekmadienį maždaug 14 val. į Vieną ketinęs išvykti vyras pasigedo Austrijos diplomatinio paso ir lėktuvo bilieto. Materialinę žalą jis įvertino 480 litų.

Kaip BNS informavo Lietuvos užsienio reikalų ministerijoje, URM apie šią vagystę nėra informuota.

Vėlyvą sekmadienio vakarą Sodų gatvėje įsikūrusiame bare "Raudona" apvogtas Norvegijos pilietis J.S.

44 metų vyras pasigedo mobiliojo ryšio telefono "Nokia", fotoaparato "Kodak", vaizdo kameros "Sony PC 100" ir piniginės, kurioje buvo 600 litų, 23 JAV doleriai, 30 eurų bei vairuotojo pažymėjimas. Materialinę žalą užsienietis įvertino 10 tūkst. 226 litais.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.