aA
29 metų joniškietis Vaidotas Kurauskas televizijos žaidime „Teleloto" laimėtu naujutėlaičiu „Volkswagen Polo" džiaugėsi tik keletą valandų. Penktadienio vakare važiuodamas namo V.Kurauskas pateko į avariją, per kurią laimėta mašina buvo suniokota nepataisomai.
VOLKSWAGEN POLO
Visiškai naujas šio Vokietijos automobilių gamybos koncerno atstovas, kurio premjera prieš mėnesį įvyko Frankfurte. Į naująjį “Volkwagenn Polo” montuojami net septyni skirtingi varikliai, išvystantys nuo 55 iki 100 AG. Iš jų – du visiškai nauji. Tai trijų cilindrų 1,2 l 65 AG benzininis ir trijų cilindrų 1,2 l 75 AG turbodyzelis. Kaina – nuo 35000 Lt. Automobilį pristato oficialus “Volkswagen” atstovas Lietuvoje – bendrovė “Eva”.(tel.30-46-80).
Panevėžio aplinkkelio 9-ajame kilometre netikėtai iš šalutinio kelio išvažiavusi 22 metų panevėžiečio Lauro Kloviškio vairuojama „Audi 80" nepraleido pagrindiniu važiavusio „Volkswagen Polo", ir šis rėžėsi į „Audi" šoną.

Per avariją sužalotas „Audi 80" vairuotojas. Dėl dubens sumušimo ir dešinės rankos lūžio jis paguldytas į ligoninę. Kartu važiavusiai aštuoniolikmetei sukrėstos galvos smegenys, sužalota dešinė šlaunis.

Naujutėlaitį „Volkswagen Polo" V.Kurauskas laimėjo prieš tris savaites. Tą kartą joniškiečiui nusišypsojo laimė ne tik būti pakviestam į žaidimą televizijos studijoje, bet ir dalyvauti „Slalomo" rungtyje.

Ten laimėjęs 3200 litų jis atsisakė piniginio prizo ir buvo pakviestas prie laimės rato, kur ir išlošė „Volkswagen Polo".

"Lietuvos rytas"