aA
Naujos manijos, pasiekusios Britaniją iš JAV, dėka jūs tik per septynias minutes galite susirasti savo gyvenimo meilę. Tai – "greiti pasimatymai".
Septynios merginos ir septyni vaikinai susirenka į kavinę, susiranda sau poras ir kalbasi septynias minutes. Po skambučio visi keičiasi savo poromis ir prasideda naujas mini pasimatymas.

Vėliau kiekvienas asmuo turi užpildyti specialią kortelę, kurioje parašo su kuo norėtų eiti į rimtą pasimatymą.

“Greitų pasimatymų” organizatoriai palygina kortelėse parašytus vardus ir taip suranda poras.

“Greitų pasimatymų” idėja šovė Kalifornijoje gyvenusiems žydams, kuriems buvo sunku susirasti tą pačią reigiją išpažįstančius merginą ar vaikiną.

Tokių pasimatymų taisyklės yra labai paprastos: būk mandagus, neklausinėk apie amžių, veiklą ar gyvenamąją vietą, nesikeisk telefono numeriais. Tu negali atsisakyti mini pasimatymo net jeigu partneris iš pirmo žvilgsnio tau labai nepatinka.

“Aish”, tarptautinė žydų kompanija, turinti teisę organizuoti tokius ‘greitus pasimatymus’, neseniai suorganizavo kelias pasimatymų sesijas šiauriniame Londone.

Timas Cowlanas, organizavęs ‘greitus pasimatymus’ Londone, sakė: “Kam reikia trijų valandų aklų pasimatymų, kam reikia septynių suknelių arba užsisakyti septynis patiekalus, kai jūs galite per vieną vakarą susitikti iš karto su septyniais žmonėmis.”

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.