aA
Lenkijos prezidentas Aleksandras Kvasnevskis susitiks su Ukrainos prezidentu Leonidu Kučma Kijeve kovo 15 dieną. Lenkijos prezidento patarėjas sakė, jog susitikus ketinama kalbėtis apie "įtemptą padėtį Ukrainoje" bei vasario 12 dieną įvykusį L.Kučmos susitikimą su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu.
Lenkijos pareigūnai taip pat patvirtino, kad Vokietijos kancleris Gerhardas Šrioderis bei Prancūzijos prezidentas Žakas Širakas teigiamai įvertino šią savaitę Noištadte įvykusio vadinamojo Veimaro trikampio šalių vadovų susitikimą.

Veimaro trikampis - Vokietijos, Prancūzijos ir Lenkijos vadovų forumas, kurio tikslas padėti Lenkijai sparčiau integruotis į Vakarų Europą. Antradienį, vasario 27 dieną Vokietijos ir Prancūzijos vadovai Noištadte užtikrino, kad Lenkija bus tarp valstybių, kurios artimiausiu metu taps Europos Sąjungos narėmis, nors konkreti stojimo data nebuvo minima.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.