aA
Uostamiesčio policija išsiaiškino, kad praėjusią savaitę viena uostamiesčio gyventoja pati suorganizavo savo automobilio ir namo padegimą. 39-erių moteris taip tikėjosi gauti pinigų iš draudimo, praneša BTV „Žinios”.
Dėl 0,5 mln. Lt draudimo išmokos klaipėdietė sudegino savo turtą
© Corbis
Praėjusią savaitę moteris kreipėsi į policiją pranešdama, kad vakare, namuose esant jai ir sūnui, įsiveržė kaukėti užpuolikai, kurie pagrobė įvairių daiktų ir 3 tūkst. Lt. Esą išeidami plėšikai apipylė automobilį ir namą degiu skysčiu ir padegė.

Po beveik savaitę trukusio tyrimo policija išsiaiškino, moteris pati inscenizavimo apiplėšimą ir sukėlė gaisrą tikėdamasi gauti 0,5 mln. Lt draudimo išmoką. Daiktai iš namų buvo išvežti tariamo apiplėšimo išvakarėse. Esą moteris bijojo prarasti už paskolas pirktus daiktus, todėl ir ryžosi šiai aferai.

Dėl melagingo pranešimo moteriai pateikti įtarimai.

Policija pastebi, kad pastaruoju metu vis dažniau tenka tirti tyčinius padegimus.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.