aA
Tam, kad galėtų susimokėti už savo mokslus universitete, interneto aukcione savo nekaltybę pardavinėjusi paauglė iš paslaptingo aukciono laimėtojo gaus 10 tūkst. eurų (apie 34,5 tūkst. litų), praneša telegraph.co.uk.
Paauglė pardavė savo nekaltybę už 10 tūkst. eurų
© Corbis
Visą pastarąjį mėnesį 18 metų Alina Percea Vokietijos erotiniame tinklalapyje gesext.de pardavinėjo savo nekaltybę.

Už savo nekaltybę gautus pinigus mergina planuoja panaudoti savo mokslams ir padėti Rumunijos Karakalo mieste gyvenančiai neturtingai savo šeimai.

Varžytuvės baigėsi ketvirtadienio naktį, o paskutinės minutės nugalėtoju tapo nežinomas italas.

„Tai buvo labai įdomu. Aš maniau, kad bus (pasiūlyta) daugiau pinigų, bet aš laiminga. Aš turiu tai padaryti, kad susimokėčiau už savo studijas, kad galėčiau dirbti ir padėti savo šeimai Rumunijoje“, - pasakojo A. Percea.

Sausį aštuoniolikmetė atvyko į Vokietijos Manheimo miestą, bet, neradusi darbo, nusprendė surengti aukcioną.

„Aš dar neturėjau galimybės pasišnekėti su nugalėtoju. Jis buvo naujas siūlytojas, kuris pasirodė pačioje pabaigoje. Aš nusiunčiau elektroninį laišką, kad pasveikinčiau jį, ir dabar per artimiausias kelias dienas tikiuosi pasikalbėti su juo ir daugiau apie jį sužinoti“,- pasakojo mergina.

„Kol kas aš nežinau jo amžiaus ir kuo jis užsiima. Aš tik tikiuosi, kad jis yra malonus ir geras ir tuomet, aš esu tikra, kad viskas bus gerai“,- teigė A. Percea.

Prieš tris savaites, kai buvusios A. Percea mokyklos mokytoja pareiškė, kad ji nėra skaisti, buvo kilę abejonių dėl aukciono.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.