aA
Italijos miesto Aosta-Tal (apie 180 km į vakarus nuo Milano) picerijos šeimininkas policijai pranešė, kad jo restorane vakarienę su trimis mažamečiais vaikais pavalgiusi vokiečių pora dingo be žinios, rašoma spiegel.de. Kaip atlygį už nesusimokėtą sąskaitą pora paliko tris mažamečius savo vaikus.
Vokiečių pora sąskaitą picerijoje „apmokėjo” vaikais
© AFP/Scanpix
Picerijos šeimininkas nieko blogo nepagalvojo, kai kartu su šeima vakarieniavęs vyras pakilo nuo stalo ir išėjo. Po kelių akimirkų jį nusekė moteris. Italas pasakoja pamanęs, kad tėvai išėjo į lauką parūkyti. Kai po 20 min. vaikai vis dar sėdėjo vieni, italas išėjo į lauką ieškoti tėvų. Tačiau vokiečiai jau buvo dingę.

26 m. Caterina R. restorane paliko savo ketverių metų dukterį bei du sūnus – 6 m. ir 10 mėn. kūdikį. 24 m. moters draugas Sascha S. nėra vaikų tėvas. Kaip pranešama, vyras yra nuteistas kalėti iki 2011 m. Porai dienų paleistas iš kalėjimo Sascha nustatytu laiku nebesugrįžo, ir yra Vokietijos policijos ieškomas. Vaikų tėvas sėdi tame pačiame kalėjime, iš kurio pabėgo Sascha.

Italijos policija netoli picerijos rado šeimai priklausiusį automobilį tuščiu baku, kuriame rasta vaikų piešinių bei suaugusiųjų užrašų, iš kurių policija sprendžia, kad vaikus palikusi motina su savo vyro draugu galėjo turėti ketinimų nusižudyti.

Paskutinėmis žiniomis, pora rasta miške netoli miestelio. Kaip pranešė Aosta policijos komisaras Alessandro Carmeli, moteris su vyru rasti gyvi, rašoma spiegel.de.

Ketvirtadienį Sauerlando vaikų globos institucijos darbuotojai išvyko į Italiją. Penktadienį trys mažamečiai vaikai turėtų būti parvežti į Vokietiją. Vaikais teismo sprendimu rūpinsis valstybė.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.