aA
Šių metų balandžio 16 dieną Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Akmenės rajono policijos komisariato kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, turėdami operatyvinės informacijos, kad Akmenės rajone, Ventos seniūnijoje, Avižlių kaime, yra laikoma namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto atliko patikrinimą, praneša Policijos departamentas.
Automobilyje - sumontuotas „samanės“ aparatas
Pareigūnai pas 48 metų pilietį V.Č. aptiko ir paėmė įrenginį, panašų į aparatą naminei degtinei gaminti, kuris buvo įmontuotas automobilio Ford SCORPIO salone, stovėjusiame V.Č. namo kieme. Taip pat pas V.Č. namuose rastos ir paimtos mėlynos spalvos 8 plastikinės 120 litrų talpos, kuriose buvo 640 litrų skysčio iš kvapo panašiu į namų gamybos stiprų alkoholinį gėrimą (raugą).

Šiaulių aps. VPK Akmenės r. PK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo turint tikslą realizuoti ar realizavimo.

Vyras gerai žinomas policijos pareigūnams. Piliečiui V.Č. gresia bauda arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.