aA
Joe Smithas nėra kuklus, kai jis pradeda vardinti, ko jis nori. Pabandykite užeiti į jo interneto svetainę, kur jis klausia: “Galbūt jūs laisva vieniša moteris?”
39 metų amžiaus J.Smithas yra miestelio, turinčio 2300 gyventojų, administratorius. Norėdamas rasti žmoną jis įkūrė svetainę “SpouseQuest2000.com”.

“2000 rugsėjo 1 dieną aš perkopsiu į 40-uosius metus, nusinešdamas karjeros tikslus ir prarastas galimybes, o mano būsimoji žmona ir aš dar nebūsime susitikę”, – rašo jis svetainėje.

J.Smithas sakė, jog problema glūdi tame, jog jis negali susirasti nieko tinkamo mažame Marengo miestelyje, į kurį jis atsikėlė iš Kanzaso prieš porą metų. Taigi jis nukeliavo 7,645 mylias ieškodamas Mis Tikrosios.

Pažinčių svetainėje įdėta J.Smitho nuotrauka, biografija, moters, kurios jis ieško, aprašymas: konservatyvi, nevartojanti narkotikų, turinti gerą jumoro jausmą.

Smith sako, kad jo tikslas yra “rasti geriausią draugę ir viso gyvenimo meilę - viską viename asmenyje. Žmogų, kuris gali mane prajuokinti iki ašarų ir pasakyti, kad viskas bus gerai blogiausiais mano gyvenimo momentais.”

Smith taip pat skelbia savo palaikytojų laiškus.

“Aš visa tai dabar pamačiau. Kokia nuostabi idėja,” - rašo vienas rėmėjas. “Tu tikrai atrodai man labai realiai… tik TIKRAS žmogus statytų save į tokią eilę”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.