aA
Praėjus penkioms dienoms po naujausios kartos “GeForce3” grafinio procesoriaus oficialaus pristatymo “Mac” platformai, bendrovė “NVidia Corporation” pranešė apie naująjį procesorių IBM platformos kompiuteriams San-Chose vykstančiame tarptautiniame forume.
Procesoriaus “GeForce3” branduolį sudaro iš principo nauja architektūra. Be procesorių, naudojamų “Mac” ir IBM platformos vaizdo plokštėse, bendrovė “NVidia” šią technologiją naudos gaminant procesorius, skirtus “Microsoft Xbox” žaidimų kompiuteriams.

Kartu su naujojo procesoriaus pristatymu, keli 3D spartintuvų gamintojai paskelbė apie vaizdo plokščių su “GeForce3” procesoriumi gamybą. Bendrovė MSI pagamino plokštę “StarForce 822”, bendrovė “Gigabyte” gamins “GF3000D”, o bendrovė “Hercules” paskelbė apie “3D Prophet III” plokštės gamybą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.