aA
Šalčininkų rajono kelių policininkas šūviais iš tarnybinio ginklo pirmadienio vakarą stabdė reikalavimui sustoti nepaklususį automobilį.
Peršovus padangą, vairuotojas paliko automobilį ir jame sėdinčius neblaivius keleivius miške, o pats paspruko.

Automobilį "Vaz 2101" kelių policija stabdė apie 19 val. 30 min. Žagarinės kaime. Vairuotojas padidino greitį ir nuvažiavo toliau.

Pareigūnai per garsiakalbį ragino sustoti ir įspėjo, kad jeigu nepaklus, panaudos šaunamąjį ginklą. Tačiau vairuotojas perspėjimų nepaisė.

Tada kelių policijos vyresnysis policininkas iš tarnybinio ginklo "PM" iššovė vieną šūvį į viršų ir du į automobilio ratus.

Automobilį "Vaz 2101" policininkai surado miške. Jame sėdėjo neblaivūs keleiviai - trys Šalčininkų rajono gyventojai.

Jie buvo nuvežti į policijos komisariatą. Keleiviai teigė, kad nežino, kas vairavo automobilį. Jie sakė, jog stovėjo pakelėje ir paprašė pakeleivingo automobilio pavėžėti.

Šalčininkų policijos pareigūnai įtaria, kad automobilio vairuotojas taip pat buvo neblaivus, todėl bijodamas būti nubaustas už vairavimą neblaiviam, paspruko nuo policijos.

Nustatyta, kad automobilis "Vaz 2101" priklauso 31 metų vilniečiui V. R. Tiriant kas vairavo automobilį, savininkas bus apklaustas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.