aA
Kaune šeštadienį be bilieto troleibusu važiavęs vyriškis pasipriešino kontrolieriams ir juos lydėjusiam apsaugos darbuotojui sulaužė nosį. Nustatyta, kad "zuikis" - jau 2 kartus teistas 23 metų Dainius Mikalauskas. Troleibusu važiavęs "zuikis" kontrolieriams iš pradžių pateikė pažymą iš įkalinimo vietos, bet buvo išlaipintas.
Troleibusas
Troleibusas
© ELTA
Nes tokia pažyma nesuteikia teisės nemokamai važiuoti troleibusu. Stotelėje vyriškis spardėsi ir mojavo kumščiais, taip pat smogė galva apsaugos darbuotojui į veidą.

Kontrolieriai ir kiti apsaugos darbuotojai sulaikė agresyvų keleivį ir perdavė policijai. Įvykį tiria Kauno Dainavos policijos komisariato pareigūnai.

Nuo parėjusių metų spalio "Autrolis" parko kontrolieriai mieste važinėjančius troleibusus tikrina kartu su apsaugos firmos "Kurtina" darbuotojais. Pastarasis incidentas yra jau antras atvejis, kai keleiviai be bilietų priešinasi kontrolieriams fizine jėga. Gruodžio pradžioje "zuikis" kontrolierei sulaužė pirštą.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.