aA
Maždaug už 30 km į Rytus nuo Krasnojarsko sudužo civilinis sraigtasparnis Ka-26, penktadienį pranešė Rusijos nepaprastųjų situacijų ministerijos informacijos ir ryšių su visuomene valdybos atstovas Viktoras Belcovas.
Sraigtasparnis Ka-26
Sraigtasparnis Ka-26
"Penktadienį 8 val. 40 min. Maskvos laiku (6 val. 40 min). Lietuvos laiku) iš sraigtasparnio Mi-8 gelbėtojai už 30 km į rytus nuo Krasnojarsko pamatė 5 val. 18 min. Maskvos laiku dingusį sraigtasparnį Ka-26", - teigė V.Belcovas.

Jis pranešė, jog, remiantis išgelbėtojų gautomis žiniomis, sraigtasparnis sudužęs, visi trys jame buvę žmonės, du įgulos nariai ir keleivis, žuvo.

"Dabar į sraigtasparnio sudužimo vietą nusiųstos papildomos gelbėtojų ir krašto prokuratūros atstovų grupės", - pranešė V.Belcovas.

Sraigtasparnis Ka-26 penktadienio rytą išskrido iš Krasnojarsko į Nižniaja Proima gyvenvietę. Po 17 min. skrydžio įgula neužmezgė planuoto ryšio.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.