aA
Klausimas

Sveiki,

Man 17 m. Rašau jums pirmąkart. Mane kankina vienas klausimas, viena problema. Norėčiau, kad duotumėte kokį nors patarimą, nes pati nebežinau, ką daryti.

Esu keblioje padėtyje. Nors esu dar nepilnametė, bet jau spėjau įsipainioti į meilės trikampį. Palaikau tiesiog puikius ryšius su savo buvusiuoju vaikinu. Išsiskyrėm praeitais metais, tačiau iki šių dienų sugebėjome atnaujinti ryšius ir dabar sutariame dar geriau, nei tuomet, kai draugavom. Bėda ta, kad jis jau kelis mėnesius draugauja su kita mergina ir nė nemano su ja skirtis.

Aš puikiai suprantu, kad neturėčiau jiems trukdyti, bet kitaip negaliu. Aš vis dar karštai jį myliu. O jis mane irgi: galėjau tuo abejoti prieš kelias savaites, tačiau neseniai jis man parašė laišką, kuriame prisipažino, kad negali be manęs gyventi, kad aš jam be galo reikalinga. Ir iš ties: jis manimi nuolat rūpinasi, nepraleidžia progos paflirtuoti; kartu mes puikiai leidžiame laiką. Tai kodėl tada negalime duoti sau dar vienos galimybės būti kartu? Kodėl jis nesiryžta palikti savo merginos?

Ačiū,
X

Atsakymas

Sveiki,

Žmogus gali jausti ne vieną, o kelis jausmus keliems žmonėms. Tarkime, galima jausti vienai merginai dėkingumą, draugiškumą, o kitai- aistrą. Gali būti, kad taip yra ir jūsų atveju. Ką jums daryti su tuo, aš nežinau. Galbūt, teks tiesiog tai priimti kaip neišvengiamą santykių dalį.

Iki.
Olegas

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.