aA
Kauno m. vyriausiojo policijos komisariato Organizuotų nusikaltimų tyrimo tarnybos pareigūnai sulaikė Mindaugą Raudonių (gim. 1957), įtariamą apgaulės būdu iš nukentėjusiųjų užvaldžiusį per 4 tūkstančius litų, sakoma pranešime spaudai.
Mindaugas Raudonius
Mindaugas Raudonius
Šių metų vasario mėnesio pabaigoje į Kauno policiją kreipėsi Kauno rajono gyventoja J.Č. (gim. 1982), kuri pranešė, kad sausio 14 d. Kaune, prie prekybos centro "Maxima", vyriškiui vardu Mindaugas už tariamas legalaus įdarbinimo bei mokslo suteikimo Anglijoje paslaugas sumokėjo 720 litų bei pateikė savo asmens paso, gimimo liudijimo, vidurinės mokyklos baigimo atestato kopijas.

Vyriškis prisistatė bendros Lietuvos - Anglijos kompanijos atstovu, užsiimančiu legaliu įdarbinimu užsienyje. Vėliau paaiškėjo, kad pinigai bei minėtų dokumentų kopijos užvaldytos apgaulės būdu, o legalaus įdarbinimo paslaugos melagingos.

Kovo 6 dieną į Kauno m. policiją kreipėsi Mažeikių rajono gyventoja M. J. (gim. 1980), kuri pareiškė, kad sausio-vasario mėnesiais Kaune maždaug 45 metų amžiaus vyriškis, vardu Mindaugas apgaulės būdu už tariamas legalaus įdarbinimo paslaugas Anglijoje užvaldė 1074 Lt sumą.

Tą pačią dieną taip pat kreipėsi Akmenės r. gyventojas A. P. (gim. 1978), kuris pranešė, kad šių metų sausio-vasario mėnesiais Kaune minėtas vyriškis apgaulės būdu už tariamas legalaus įdarbinimo paslaugas Anglijoje iš jo užvaldė 340 Lt sumą.

Kauno miesto VPK ONTT pareigūnai nustatė ir sulaikė įtariamą šiais nusikaltimais asmenį Mindaugą Raudonių, gim. 1957, Kazlų rūdos sav. gyventoją, nedirbantį, anksčiau neteistą ,kuris po apklausos uždarytas į areštinę.

Šiuo metu į policiją kreipėsi 5 nukentėję asmenys, įvairių Lietuvos miestų gyventojai. Policijos pareigūnai mano, kad nukentėjusiųjų nuo šio asmens gali būti ir daugiau. Jų prašoma paskambinti į Kauno policiją tel. 303 611 ar 303 134.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.