aA
Bryano Adamso (Brajeno Adamso) koncerte iš septynerius metus trukusios komos pabudo invalido vežimėlyje į renginį atgabenta vokietė. Komos būsenoje Christiane Kittel (Kristiane Kitel), kuriai dabar 24-eri, atsidūrė dar besimokydama vietos Regensburgo mokykloje.
Gydytojai diagnozavo plaučių emboliją, tačiau po skubios operacijos, kuria buvo stengiamasi išgelbėti merginos gyvybę, Christiane daugiau nebeprabudo ir pastaruosius septynerius metus gulėjo ištikta komos.

"Bryanas Adamsas visuomet buvo didžiausias jos numylėtinis ir ji mėgo klausytis jo muzikos, kol nebuvo ištikta komos, - sakė merginos motina Adelheide Kittel (Adelhaide Kitel). - Kai išgirdau apie koncertą Regensburge, man iš karto tapo aišku, kad turiu ją ten nugabenti. Nusprendžiau, kad Christiane turi jį išgirsti".

"Christiane sėdėjo specialiame vežimėlyje ir staiga pradėjo reaguoti, apie ką svajojome ištisus septynerius metus. Ji atsimerkė ir tikrai stebėjo, kas vyksta, pradėjo judėti vežimėlyje ir iš tikrųjų buvo pakerėta muzikos bei dainininko. Niekada to nepamiršiu, galėčiau apkabinti visą pasaulį. Kai pargrįžome į kliniką, ji ir toliau liko guvi, tris kartus pašaukė mane vardu, sakė "Mama", - teigė moteris.

Merginos gydytojas Gerhardas Weberis (Gerhardas Vėberis) patvirtino, kad po išgijimo jo pacientė nepatyrė jokio atkryčio. "Ji - puikus pavyzdys, kad nepaisant to, jog sužalojimai esti labai sunkūs, visuomet yra vilties", - sakė gydytojas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.